Slide

Vähittäismyynti

Tarjoamme suoramyynnille ja e-yrityksille ratkaisun, joka tarjoaa kipeästi tarvittua keveyttä ja käsittelyn helppoutta tilauksen valmistelussa ja vähittäismyynnin esillepanossa. Moduulirakenne auttaa myös käsittelemään erilaisia asiakkaiden volyymejä ja purkamaan, säilyttämään ja uusimaan sesonkien mukaisesti.

Moduulijärjestelmät luotiin alun perin tukemaan kevyttä tuotantomallia (Lean) ja solutuotantoa. Niiden pääasiallinen käyttö on luoda erittäin tehokkaita, ergonomisia ja muokattavia rakenteita tavaroiden esillepanoon, säilytykseen ja käsittelyyn varastossa ja myymälässä.

Rakenteet on mahdollista optimoida käsiteltävien tavaroiden muodon ja koon ja käytettävissä olevan määrätyn tilan mukaisesti. Niitä on mahdollista muokata tarvittavan usein tehokkuuden ylläpitämiseksi ja parannusten suorittamiseksi. Näiden etujen ansiosta moduulijärjestelmiä käytetään nyt suuressa mittakaavassa vähittäiskaupassa, esillepanossa ja näyttelyissä.

Ota yhteyttä tiimiimme Ladattava materiaali

Aiheeseen liittyvät julkaisut

thumb image

Tuotantomenetelmistä ÄLYKKÄITÄ AGV:n avulla

Automaattisesti ohjatut ajoneuvot (AGV)* muuttavat teollisuutta, kun tuotantomenetelmistä tulee ÄLYKKÄITÄ ja siirrymme 4. teolliseen vallankumoukseen. Industry 4.0 vie LEAN-tuotantomallin uudelle sukupolvelle älykkään teknologian ja reaaliaikaisen tiedonvälityksen avulla tuottavuuden lisäämiseksi, virheiden poistamiseksi ja kustannusten vähentämiseksi. Esineiden tunnistustekniikan avulla on mahdollista havaita tunnistimia, jotka upotetaan työnkulkuun ja säilytysjärjestelmiin. Näin standardisoituja tehtäviä voidaan esimerkiksi ohjata oikealla tavalla ja … Continued