Teräksen edut arkaluontoisissa ympäristöissä

Elintarvikkeiden valmistus ja terveydenhuolto ovat herkkiä ympäristöjä, joissa tarvitaan helposti puhdistettavia ja korroosiota kestäviä ratkaisuja.

 

Medical supplies trolley for ward and theatre use.

 

Ruostumaton teräs on vakiinnuttanut paikkansa kestävyyttä ja korkeaa hygieniatasoa vaativissa kohteissa, joissa keskeistä on korroosionkestävyys ja infektion hallinta.

Teräskomponenttien vahvuus ja kestävyys yhdessä niiden kierrätettävyyden kanssa tekevät niistä ihanteellisen materiaalin muokattavuutta, laajennusta ja mukauttamista varten mahdollisimman vähillä keskeytyksillä. Jopa ilman näitä etuja teräs on usein ensimmäinen valinta jo yksistään kustannustensa perusteella.
Syy siihen, että suurin osa sairaaloiden ja ravintoloiden keittiöistä sisältää teräslaitteita, on se, että elintarvikkeet täytyy voida valmistaa turvallisesti ja laitteiden tulee olla tulenkestäviä. Huokoseton teräs tarjoaa suojaa tahroja ja korroosiota vastaan, se on helppohuoltoinen ja voidaan puhdistaa ilman voimakkaita kemikaaleja. Nämä asiat tekevät siitä turvallisen vaihtoehdon ympäristöille, joissa täytyy estää bakteerien ja virusten kasvua.

Ruostumaton teräs hylkii bakteereja eikä halkeile. Se ei myöskään ime kosteutta ja kestää iskuja. Pinnan naarmut on helppo poistaa pehmeällä liinalla ja kupari- tai metallinpuhdistusaineilla. Tämän vuoksi sairaalat ja terveystilat käyttävät ruostumatonta terästä vaunujen ja jakelulaitteiden päämateriaalina.  Teräsratkaisumme eivät väänny äärimmäisissä lämpötiloissa tai kosteudessa, minkä vuoksi ne eivät läpäise ilmaa tai nesteitä.

Ota yhteyttä myyntitiimimme, jos haluat lisätietoja tilausvalmisteisista palveluistamme. Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun erityisiä tarpeitasi ja vaatimuksiasi varten.